Întrebări frecvente

Cum funcționează Invata-ma.ro?

Meditatorii noștri sunt online la data și ora programată.

Meditațiile se desfășoară prin intermediul aplicației Invata-ma care rulează în browser.

Aplicația conține o fereastră de dialog, o tablă în care poți desena cu mousul în sincron cu meditatorul și o mulțime de unelte care facilitează interacțiunea dintre voi.

Cine sunt meditatorii?

Meditatorii noștri sunt profesori activi, pensionați, absolvenți sau studenți. Fiecare meditator este atent evaluat în domeniul în care meditează, inclusiv prin intermediul unor sesiuni Invata-ma de test.

Ce încredere pot avea în meditatori?

Competențele fiecărui meditator sunt evaluate cu grijă și datele personale ale fiecăruia sunt verificate de noi. Sesiunile de meditație sunt anonime: meditatorii nu au acces la datele tale personale, adresă, telefon sau metoda de plată. Sesiunile sunt monitorizate și evaluate constant.

Îmi vor face meditatorii temele?

Nu. Meditatorul te va ghida spre răspunsurile corecte. Scopul nostru este ca tu să înțelegi perfect metoda de rezolvare a problemei și să fii apoi capabil(ă) să rezolvi orice problemă de același tip.

Cum intru în contact cu un meditator?

Dacă nu ai un cont, poți crea unul apasând butonul "cont nou" din partea de sus a paginii. O dată logat, click pe butonul "Intră în clasă" vizibil în partea superioară pe orice pagină a site-ului Invata-ma.ro . Aplicația se va deschide în fereastra curentă de browser. Vei putea selecta materia la care ai nevoie de ajutor și posta enunțul problemei.

Ce se intamplă dacă un meditator nu mă poate ajuta?

Meditatorii noștri sunt aleși cu grijă, testati și evaluați periodic. Dacă totuși ai intrat în contact cu un meditator care nu este expert în problema ta specifica, te va transfera altuia, fara ca tu sa pierzi din minutele plătite. Daca ai avut parte de o sesiune nesatisfăcătoare, solicită o investigație prin intermediul chestionarului de la sfârșitul sesiunii. Vom evalua îndeaproape modul in care sesiunea s-a desfășurat.

Pot lucra cu același meditator cu care am mai lucrat?

Doar întâmplător: distribuția studenților și meditatorilor se face după un algoritm care nu ține cont de preferințele personale.

Care este numărul minim de minute disponibile pe care trebuie să le am în cont pentru a putea începe o meditație?

15 minute. Nu dorim să începem să lucrăm impreună la o problemă și să nu o putem termina.