Politică de confidențialitate

RIAdig Srl, în calitate de autor, proprietar, administrator al Invata-ma.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site.

Invata-ma.ro nu va dezvălui datele clienților către terți, cu excepția furnizorilor de servicii, decât cu permisiunea explicită a respectivilor clienți, sau când există o obligație legală în acest sens.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  1. dreptul la informare (art.12);
  2. dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  3. dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  4. dreptul de opoziție (art.15);
  5. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  6. dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale sa fie folosite de RIAdig Srl în conformitate cu scopurile menționate mai jos. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră sa fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru folosind formularul din pagina Contact.

Date furnizate la crearea contului

Pentru a beneficia de serviciile Invata-ma.ro, este necesară completarea formularului de înscriere și crearea unui nume de utilizator și a unei parole. Pentru înscriere, sunt necesare datele de contact (ex. user, e-mail, parola). RIAdig Srl folosește aceste informații pentru a contacta clienții în legatură cu serviciile pentru care și-au exprimat interesul. După completarea formularului de înregistrare, Invata-ma.ro trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validarea contului. Acest e-mail se trimite o singură dată, dacă respectivul client nu solicită retrimiterea lui.

Date furnizate în cadrul formularului de contact

Datele personale (ex. e-mail) din cadrul formularului de contact vor fi utilizate strict pentru a răspunde întrebărilor / solicitărilor clienților. Invata-ma.ro nu va dezvălui aceste date personale colectate nici unui terț fără permisiunea explicită.

Newsletter

Invata-ma.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Invata-ma.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Invata-ma.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastra de date. Pentru dezabonare de la Newsletter este suficientă apăsarea pe linkul "dezabonare" din interiorul mesajului de newsletter.

Cookies

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul Invata-ma.ro implică furnizarea informațiilor solicitate și marcate a fi obligatorii, în următoarele scopuri:

  1. asigurarea serviciilor achiziționate de dumneavoastră;
  2. efectuării plății on-line;
  3. asigurării securității tranzacției / plății on-line / carte de credit prin aplicarea de filtre antifraude.

RIAdig Srl va dezvălui datele personale colectate în cazul în care legea o cere sau dacă este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autoritățile, a ne supune procedurilor juridice RIAdig Srl sau a proteja drepturile juridice ale RIAdig Srl. În ceea ce privește furnizorii de servicii parteneri ai Invata-ma.ro și care au acces la datele personale colectate de la clienți, este strict interzisă utilizarea respectivelor date în alt scop decât pentru furnizarea serviciilor Invata-ma.ro.

RIAdig Srl se angajează să facă publică pe site-ul Invata-ma.ro orice modificare a prezentei politici de confidențialitate, dacă aceasta afectează datele personale ale clienților, precum și să ofere consiliere în legătură cu opțiunile clienților, în urma respectivei modificări.

Ultima actualizare: 27.03.2020